AUTÓKMAGYARUL> Audi

Audi magyarul

Szeretné Audi gépkocsija navigációs rendszerét magyarul? Az AUTOKMAGYARUL kínálatában a magyar nyelv a navigációs rendszer több változatában is rendelkezésre áll, a gépkocsi modelltől és a gyártási évtől függően. Válassza ki az alábbi kínálatokból azt, amelyik legjobban megfelel az Ön autójának, tudjon meg többet!

Audi MMI 3G

Az Audi márkájú gépkocsik többségébe szerelt legújabb rendszer a 2009-es modellévtől kezdődően, az Audi A4, A5, A6, A8, Q5, Q7 modellekben.

Audi MMI

Nagyon elterjedt navigációs rendszer a 2003-2008 év között gyártott gépkocsikban, az Audi A4, A5, A6, A6 Allroad ,A8 és Q7 modellekben.

Audi RNS-E

Audi A3, A4, A6, TT és R8 modellek változatokban. Audi Navigation Plus elnevezés alatt forgalmazott rendszer. A kijelző mögött DVD lejátszó a térképlemezek részére és kettő előlapi SD kártyaolvasó található.

További lehetőségek

Az Audi gépkocsikban Concert és Symphony autórádiók található. Ezek magyar nyelvű menüje még nincs a kínálatunkban. Érdeklődés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

További információ erről a márkáról

Amennyiben e márkák múltjáról és a kínált modellekről szeretne többet megtudni, néhány érdekes honlap linkjét választottunk ki Önnek: